Vifit Sport

Wat is Vifit Sport?

Vifit Sport is proteïnerijke sportvoeding die je spieren ondersteunt na het sporten. Elke portie bevat 20 gram proteïnen, die bijdragen aan het behoud en de groei van je spieren. Daarnaast zijn de proteïne producten van Vifit Sport verrijkt met vitamine D, kalium en magnesium en bevat het van nature calcium.

Waarom herstellen?

Spierbehoud, herstel en opbouw

Je kent het wel, net even die kilometers harder gefietst, toch die sprint getrokken en die extra blokjes gedaan. Dat doet wat met je spieren. Na elke intensieve workout verschijnen er kleine scheurtjes in je spieren. Je beschadigt als het ware je spieren een beetje. Dat is heel normaal en niets om je zorgen over te maken. Door rust te nemen en goed voor je spieren te zorgen na je workout, herstel je de beschadigingen. Na een flinke inspanning is het dus tijd voor de herstelfase zodat je spieren sterker worden.

Proteïnen (eiwitten) na trainen

Herstellen na (intensief) trainen is een belangrijk onderdeel van je training, voor behoud en groei van je spieren. Onderzoek wijst uit dat de eerste twee uur na het trainen (en zeker de eerste 30 minuten) je spieren het gevoeligst zijn voor herstel. En dat 20 gram proteïnen de optimale hoeveelheid is in de herstelfase. Die proteïnen dragen namelijk bij aan het onderhoud van spieren. In elk product van Vifit Sport High Protein zit, per portie, die belangrijke 20 gram proteïnen (eiwitten).

Hoe herstellen?

Rust in combinatie met proteïnen zijn in de herstelfase de belangrijkste ingrediënten. Voldoende rust draagt bij aan herstel van je totale lichaam. Daarnaast: inname van proteïnen. Onderzoek heeft uitgewezen dat proteïnen binnen 30 minuten na je training bijdragen aan de opbouw van je spieren. En dat 20 gram eiwit de ideale hoeveelheid is hiervoor. In elk portie Vifit Sport High Protein zit die 20 gram proteïne! En wist dat je dat een goed herstel positief bijdraagt aan je volgende prestatie? Vifit Sport High Protein ondersteunt dat.

Vifit sport is verkrijgbaar in drinks, shakes en bars, die verkrijgbaar in 3 verschillende smaken. De producten bevatten alleen natuurlijke stoffen en er zijn dan ook geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd. Wel zo lekker!

Klaar met je training? Gebruik 1 portie Vifit Sport binnen 30 minuten na het sporten, dan zijn je spieren het meest vatbaar voor herstel. De bars en drinks zijn extra makkelijk om mee te nemen, ze passen in elke jaszak en sporttas. Je koopt Vifit Sport o.a. bij Jumbo, de grotere Albert Heijn, Hoogvliet of Kruidvat.

Kijk voor meer informatie op: www.vifitsport.com